AVON - 3D PLUMPING RUŽEVI (POWER TRIP, UPTOWN PINK, TRUFFLE, PUCKER UP, TWIG)


Juhuuuu, hrpa ruževa na jednom mjestu. Ma tko se ne bi veselio. Ja sam malo vrištala kada sam ugledala posljednju pošiljku proizvoda iz Avona.
A nijanse, nijanse su mraaak, sve do jedne. Ispričat ćete me ako se malo previše veselim oko ovih ruževa. Tek ih koristim par dana, ali ne skidam ih s usana. Do podne mi je jedna nijansa na usnama, od podne druga i tako dalje.
Pripremite se na još mnogo recenzija, jer mislim da je većina naših blogerica, koje su ih probale, oduševljena jednako kao i ja.

Požurila sam sa swatchevima jer ćete u katalogu naići na skroz čudne nijanse, tonove i nekakav smiješan sjajni završetak. Nemam sve nijanse, ali i ovih pet će dobro doći da se malo orijentirate.
Mislim da ću naručiti još barem dva, jer mi se sve čine kao prekrasne jesenske, nosive nijanse. Ima ponešto za svačiji ukus. Meni se dopala još Bitten i Mad for Mauve.


Malo kratkih crtica o ovim ruževima, pa se bacamo na swatcheve i nijanse.

3D Plumping ruževi dolaze u 15 nijansi. Sve su nosive i kakav dojam sam stekla, poprilično moderne nijanse za ovu sezonu.
Ove nijanse koje ja imam dolaze bez ikakvog shimmera ili ''nedajbože'' šljokica u sebi. Mislim da su takve i ostale, ali nemojte me držati za riječ.

Završnica ovih ruževa je kremasta, polusjajna. Iako su ruževi izuzetno dobro pigmentirani na ovaku kremastu završnicu, nisam imala problem razlijevanja ruža oko usana. Ako imate neke borice oko usana, za svaki slučaj, preporučljivo je koristiti prvo neku neutralnu olovku, da bi sve to stajalo na mjestu.

Ruževi ubrzo nakon nanošenja, barem meni, stvaraju nekakav ''škakljav'' osjećaj na usnama, kojega osjetim vrlo kratko, ali ipak je prisutan. Zapravo, mislim da je to i bit ovih ruževa, da daju osjećaj punoće usana na taj način.
Ruževi u svojoj formuli sadrže kolagen, retinol, kofein, nar i ulje jojobe, te zaštitni faktor od sunca F 15.


Meni su poprilično dugotrajni na usnama. Nanesem ga ujutro i tek ga moram popravljati nakon obroka. Piću ne smeta. Neka četiri sata, bez ikakvog popravka i ruževi stoje na mjestu. Jedino svjetlija nijansa Pucker Up, nešto brže nestaje sa usana.

Plumping ruževi su izuzetno hranjivi i ugodni na usnama. Hidratacija je zaista osjetna i nakon nošenja ruža cijeli dan, nema neugodnog zatezanja, niti perutanja usana.

Jedina zamjerka je malo neugledna ambalaža, koja mi nije u skladu sa ovako kvalitetnim proizvodom, ali to je najmanje bitna stavka u svemu ovome.

U brošuri C 12, naći ćete ove ruževe po promotivnoj cijeni od 7,50 KM.

Prebacujemo se na swatcheve. Nadam se da će vam se post normalno učitati, budući da je u njemu hrpa fotografija.

__________
TRUFFLE



Truffle je tamnija smeđa nijansa, crvenog podtona. Nanosi se nešto neravnomjernije, ali ista stvar nije toliko uočljiva nakon što ga nanesete na usne. Iako dosta tamna, mislim da će se većini svidjeti, jer je nijansa baš prava jesenska. Što se mene tiče, ovakve nijanse su meni čak i za preko dana. Namjeravam ga nositi tako što ću ga malo matirati kamenim puderom.

__________
TWIG



Nijansa Twig je apsolutni must have ove sezone. Meni je, iskreno, omiljena u cijeloj kolekciji ovih ruževa, a polako ulazi i u favorite između svih ruževa koje posjedujem i već vidim, bit će stalno nošen.
Tamnija nude nijansa ili svjetlija smeđa, žućkastog podtona. Pristajat će u svakoj prilici i uz skoro svaki makeup.
Možda ga jedino ne bih preporučila djevojkama sa izrazito hladnim podtonom kože.

__________
UPTOWN PINK



Naziv malo vara. Mislim, to jeste neka verzija roze nijanse, ali nakon što sam ugledala naljepnicu ispod ruža, učinilo mi se da se radi o ružu boje fuksije.
To je ipak neka tamnija, prljavo roza nijansa i što se mene tiče, ako niste jaaaako svijetli i ovo je po meni neka retro nude nijansa.
Za razliku od Twig nijanse, ova bi pristajala svakom podtonu kože. Na svijetli i na tamni ten. Na meni nakon par sati nošenja, malo je poprimilo crvenkastu nijansu. Jednako mislim da pristaje uz većinu lookova i savršen je izbor za dnevnu šminku.

__________
PUCKER UP




Lijepa roza nijansa. Nije previše drečava, niti previše barbie, iako ima mrvicu nečega hladnog u sebi. Na meni je baš blaga nijansa, ali nisam veliki ljubitelj ovakve roze na svojim usnama. Mada, kada pogledam malo slike, možda bih je trebala nositi malo češće. Isto kao i sa prvom nijansom i ovu planiram malo matirati kamenim puderom i možda nositi kao ombre u kombinaciji sa malo tamnijom olovkom.

__________
POWER TRIP



Klasična crvena nijansa, plavog podtona. Pristaje svakom podtonu kože. Ja sam poklonik nešto tamnijih crvenih ruževa, ali ni ovo nije loše. Ova nijansa je najbolje pigmentirana od ostalih i ipak bih je preporučila nositi sa olovkom za usne.
Iako imam gomilu crvenih ruževa u kolekciji, moram priznati da njih najmanje nosim. Vjerovatno jer volim zanimljive i neobičnije nijanse, pa su mi crveni malo dosadnjikavi, ali dobar crveni ruž nikada nije naodmet.
Ako ste upravo u potrazi za svjetlijom i upečatljivom crvenom nijansom, ova bi mogla biti dobar izbor.


swatchevi na okupu: -TRUFFLE, -TWIG, -UPTOWN PINK, -PUCKER UP, -POWER TRIP


Kako vam se sviđaju nove nijanse iz Avona?

Do sljedećeg posta, veliki pozdrav od Nine....

Broj komentara: 26

  1. Fotke su mrak, a tek kako si ti prelijepa... Sve nijanse ti odlično stoje, ali Twig se definitivno izdvaja. :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Joj hvala ti Merima. :)))) Twig bi trebali probati svi. Mislim da cu ga poklanjati svima za rodendane, hahah.

      Izbriši
  2. girl crush :D jesi lijepaaaa!!! sto volim kad vidim novi post kod tebe, pogotovo ako su ruzevi ili kakav look. i ja sam se odusevila nijansama, pigmentacijom i kako su ugodni i prilično traju za kremaste ruzeve. twig je nesto najljepse sto sam mazala u zadnje vrijeme.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mah jooooj, hahaha. Crvenim se. Hvala ti. Ja se isto iznenadim kada se pogledam u ogledalo za par sati, a ruz na mjestu jos uvijek. S obzirom na njihovu formulu, to je bas pohvalno.

      Izbriši
  3. Nijanse su divne a ti si prelijepa <3 Vidi te!
    Truffle me najviše vuče, naravno, ali i sve ostale su skroz lijepe i nosive :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Koliko me hvalite, umislit cu se ko Barney iz HIMYM... Hvala.
      Truffle mi se svida jer je neobicna, mislim da su nama tamnoljubicaste i tamnocrvene nijanse vec nekako postale klasika, ova smedja je vec nesto drugo i nesto novije.

      Izbriši
  4. Divne slike, ruževi izgledaju interesantno, a ti prelijepa. Piši bona češće, znaš da te volimo čitati i gledati :-) :-*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti puno na pohvalama. Da znas koliko imam postova u skicama, samo se gomilaju. I slike i skice, a bude mi mrsko tipkat, hehehe... moram poradit na lijenosti.

      Izbriši
  5. Nina kako si krasnaa *.* Slike su vrhunske, a ovaj stalak za torte mi je odmah zapeo za oči! Di si ga našla? I ja bi :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala Mare :* Stalak ima tu gdje radim, hihih. Malo si reklamiram firmu. Vjeruj da mi je to jedini ukras u kuhinji vec mjesecima. Bile na njemu i svijece i voce i karmini...samo torte nigdje :))))

      Izbriši
  6. Bas mi se svidjaju boje i odlicno ti stoje :) Fotografije suuuu TOP ! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala na lijepim rijecima. Drago mi je da ti se svidaju :))))))

      Izbriši
  7. Slike su tako dobre. Čini mi se da ovaj prvi jako podsjeca na nijansu Rasin craze.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti. Nemam taj ruz, ali isla sam ga guglati i dosta je slican, sudeci po slikama. Tamnosmedi sa crvenkastim podtonom.

      Izbriši
  8. Ja ništa nisam čitala, samo sam gledala slike, prelepa si <3
    Šalim se, odlična je recenzija + fotke :) L.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hihihihi hvala ti. Bas mi je drago da su se vas dosta dopale slike.

      Izbriši
  9. Jesi lijepa ! <3 i slike su odlične, a Truffle i Twig su moje nijanseeee :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Truffle i Twig su, cini mi se, zvijezde cijele kolekcije. Moram probati i mauve nijansu obavezno

      Izbriši
  10. Odgovori
    1. Ja sam se iznenadila kako drugacije izgleda na usnama, naspram swatcha. Puno je manje hladan na usnama, sto meni i odgovara

      Izbriši
  11. Nijanse su prelepe, odlicno ti pristaju. :D

    OdgovoriIzbriši
  12. Nijanse i slike su nevjerovatno lijepe! Probala sam 3 nijanse i odusevljena sam !

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti puno... Meni je nijansa twig jos uvijek favorit

      Izbriši
  13. Prelijepi ruževi, već sam zapikala 3 nijanse. Zanima me da li ruž radi ono iz svojeg imena, tj. da li usne izgledaju punije, ili to ostaje samo na tom osjećaju golicanja.

    OdgovoriIzbriši