FLORMAR - Perfect Legs Foundation, 03 Tan


Ako imate ovih dana neki važan događaj ili izlazak, pa planirate obući suknju ili bilo što što otkriva noge, a niste se stigli nabaciti malo boje. Ili jednostavno ne tamnite ravnomjerno, pa kao i ja, imate problem da su ruke tamne, a noge ostale jednake kakve su i bile. Hulahopke ne dolaze u obzir, pa tko još danas nosa hulahopke...

Znam odavno za Sally Hansen podlogu za noge, a kod nas se još može naći i Artdeco podloga za noge, ali i ovo radi svoj posao i jeftino je.
Ostanite čitati, ovo je jedno instant rješenje, a ne radi se o proizvodu za samotamnjenje, kojega većina nas ne zna nanijeti ili se zgraža nad rezultatima par sati nakon nanošenja.


Naime, riječ je o podlozi, puderu, kako hoćete, za noge. Možete ga naći u još dvije svjetlije nijanse, a ja imam ovu najtamniju, koja i nije toliko tamna za moju svijetlu put. Mislim da sa ostale dvije možete lijepo izjednačiti izgled kože na nogama. 

Ne tamni kožu, kao što to čini jedan proizvod za samotamnjenje, pa je ovo jedno instant rješenje, koje i ako vam se baš ne svidi ili vam prvi pokušaj nije pošao za rukom, jednostavno sperete pod tušem
Pakovan je u zgodnu bočicu s raspršivačem, koja olakšava samo nanošenje, ali prska i umaže sve okolo, pa je najbolje da proizvod nanosite negdje vani ili pod tušem, iako ćete ga poslije morati fino očistiti. Ja sam se snašla, tako što naprskam podlogu u dlan, pa tek onda nanosim na noge.

Prvo, potrebno je pripremiti kožu za nanošenje. Obavezno grublji piling i hidratacija kože. Može vam se učiniti da je pametno nanositi ovaj puder na masniju kožu, tek nahranjenu mlijekom ili losionom, čime već.. ali nije. Tako samo koža upija proizvod neravnomjerno i ne nanosi se lijepo, ostaju linije. Najbolje je nanositi proizvod par sati nakon tuširanja, dok se koža dobro osuši od vlage i dok upije sve proizvode. Eventualnih ostataka od raznih hidratantnih proizvoda bi bilo najbolje da nema i da je koža suha u potpunosti. 
Iako se podloga suši izuzetno brzo na koži, treba joj barem sat vremena dok se fiksira, tada vam se neće preslikavati čak ni na bijelu odjeću. Ja je ipak izbjegavam, jer nisam sigurna nikada sto posto, ali sam jednu večer prespavala sa ovim na nogama i ničega nije bilo po bijelim plahtama. 

Znoj je jedna druga stvar, tu nisam mjerodavna jer se ne znojim ispod koljenja ili unutra po bedrima, da bi vam rekla kako se podloga ponaša u tim uvjetima, ali ću vam reći, da se znojim, ipak bih izbjegavala svijetlu, pripijenu odjeću.


Već sam spomenula da se podloga brzo suši, stoga je potrebno brzo raditi s njom, ali nisam imala prevelikih problema oko blendanja rukom i nadograđivanja. Ako mislite da ga možete nadograditi, reći ću da to i nije toliko uočljivo, ali mislim da ćete iz prvog nanošenja postići zadovoljavajuće rezultate.

Ja imam nijansu 03 Tan, koja me na prvu prepala i mislila sam da će biti narančasta i neprirodna. Nakon što se lijepo nanese i stopi s kožom, apsolutno to nije. Taman mi se ujednačila koža nogu i koža ruku. Vjerovatno bi na tamnijoj koži postigli jako dobre rezultate, ali ja sam i sa ovim zadovoljna.


Jedini minus, što se mene tiče je miris. Baš se osjeti onaj plin iz raspršivača, ne znam kako to da objasnim.

Noge ostaju potpuno matirane i kao da ništa nema na njima. Nema ljepljivog osjećaja ni bilo čega sličnog.
Noge sam nakon par sati pokušala istrljati grubim ručnikom, i malo je proizvoda obojalo ručnik. Međutim to nije uopće utjecalo na izgled podloge na koži.

Na donjoj slici možete primjetiti da podloga na koži uopće nije primjetna i nema nikakve narančaste i neprirodne primjese.


Tu se može uočiti razlika. Na prvu, učinit će vam se da je malo nijansa otišla na narančasto, ali ovdje se još proizvod nije fiksirao, kasnije poprimi lijepu nijansu.
Slika je loša, ali oprostit ćete mi. Slikalo me dijete mini ručica od 18 kila, s aparatom od tri kile. I da, znam da mi koljena izgledaju kao beba na ultrazvuku.... no comment.


Navedena je i lista sastojaka na poleđini. Ja ju nisam uspjela pročitati, jer je zbilja sitno napisana, a vidim ni kamera nije bila baš uspješna.  Uglavnom, ja prilažem sliku, pa ako išta vidite.


Cijena proizvoda je, koliko se sjećam, cca: 11-13 KM. Kupiti ga možete u Galantu ili na Flormar prodajnim mjestima.

Broj komentara: 13

  1. Jako zaninljiv proizvod, nisam imala pojma da takvo cudo postoji :) Izgleda jako prakticno, proizvod koji bih volela da probam :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Zgodno je kad ti treba hitno za neku specijalnu priliku da malo ujednacis i sredis noge. Normalno, komplikovano ga je nanositi svakodnevno, ali vjerujem da to nikome ionako nije plan. Meni je drago sto je jeftin, da sam kupila npr.artdeco koji je puno skuplji i da mi nije odgovarao, bilo bi mi bas krivo

      Izbriši
  2. Bas mi je trebalo nesto ovakvo a da se ima kupiti kod nas, da ne narucujem s neta :) super stvar

    justdivined.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  3. Ma odlicna stvar. Ja ugledala na polici i iznenadila se ugodno. Bas me zanimaju i ostale dvije nijanse, mozda probam. Ali tesko da cu ovo potrosit uskoro

    OdgovoriIzbriši
  4. Hahahahahah oj pa hahahahahah ne mogu se prestat smijat bebama u koljenima. Da nisi ti rekla, ne bih ni skontala XD
    Pile malo zamisljam je s fotoaparatom, tezi od nje, samo sto ne tresne na pod :D

    A ovo cudo zaboravim kupit, a sad sam uzela ono st.tropez ulje koje je supeeeer, pa mi i ne treba.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Suti, ja kad sam skuzila na slici, govorim sestri. kaze ona aj i moja slikaj. i kod nje ista koljena... pa strasno....
      Lana se primila posla veoma ozbiljno i obavila je slikanje profesionalno i korektno, jest da joj je bilo tesko, ali uspjela je.
      Dakle st.tropez valja.... joj joj,... ovo je navlakusa

      Izbriši
  5. Pitanje jedno, gdje se nalaze ta prodajna mjesta, da li ima u Sarajevu?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. U Sarajevu imas Flormar radnju u prizemlju. Ja kupujem u Kiseljaku u Galantu. Oni takoder imaju svoj online shop

      Izbriši
  6. Vidim da si strucna s kozmetikom, pa me zanima da li znas gdje u Sarajevu ima kupiti Artdeco sprej za noge, hitno mi treba, nadam se da ces odgovoriti :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Trebalo bi da ima u CM-u. Ja cesto vidam Artdeco sprej u ovo ljetno vrijeme na CM stalcima. Mozda ti je najpametnije odmah otici u njihovu malo opremljeniju i vecu poslovnicu i sigurno ces naci :)))

      Izbriši
    2. Hvala ti puno na odgovoru, bas si me obradovala, bitno mi je da znam da ih ima :)

      Izbriši
    3. Izvini,gdje u prizemlju,nekog objekta jel,nisam bas razumjela:-) samo jos da te pitam da li Flormar moze prekriti kapilare,i koliko dugo moze izdrzati na kozi kad se naprska,jel sve dok se ne sapere?

      Izbriši
    4. Ah sorry. Prizemlje SCC. Pa stoji dok se ne istusiras. Cim se nasapunja on se ispere. Nema neku moc prikrivanja, samo tonira kozu.

      Izbriši