NYX - Eyebrow Gel, 03 Brunette


Za danas sam spremila recenziju proizvoda koji me, u kratkom vremenu, oborio s nogu. Dugo sam oklijevala oko kupovine pristojnog proizvoda za obrve. Sjenila apsolutno prezirem na svojim obrvama, olovke mi nisu nešto sjele, pa sam tako više od godinu dana popunjavala svoje obrve sa Maybelline Color Tattoo, kremastim sjenilom u nijansi Permanent Taupe.

Dvoumila sam se između Anastasia DipBrow-a u nijansi Medium Brown, te ovoga NYX gela. Cijena i brzina dostave je presudila NYX-u.
Iščitala sam jako puno recenzija o njemu, sve su bile i više nego pozitivne, a neki koji imaju DipBrow i ovaj gel, govorili su da se radi o puno postojanijem proizvodu, koji pravi jednak efekat na obrvama, a i dupe je za hvaljeni MUFE Aqua Brow. Čitala sam također da je žena cijeli dan ronila s gelom na obrvama, a on se nije ni pomjerio, dok joj je DipBrow izblijedio u toku dana.
Kako ostati ravnodušan na to, a tražiš proizvod za obrve?



Prvo generalije. NYX Eyebrow Gel dolazi u mekanoj tubici sa uskim otvorom na vrhu za zatvaračem. Pakovanje je odlično, proizvod se neće sušiti tako lako, higijenski je, a i doziranje je optimalno.
Ja sam ga par puta nanijela na ruku pa umakala kistić. To mi nije baš najbolje rješenje, jer se suši izuzetno brzo, a i koliko god malu tačkicu da nanesete na ruku i dalje će ga biti previše, ne želite bacati proizvod. Da ne spominjem kako ga je teško ukloniti sa ruke, nakon što se osuši. Sada ga samo lagano stisnem, da proizvod izađe na vrh otvora i direktno umočim kistić. Tako se višak vrati natrag i ne suši mi se po ruci bez potrebe. Izuzetno je pigmentiran i zaista je teško odrediti koliko će vam ga trebati, meni ga je uvijek ostajalo viška.
Možete birati između pet nijansi ovoga gela. Hladne nijanse, Blonde, Brunette, Black i tople nijanse, Chocolate, Espresso--->klik.

Moram priznati, trebat će mi još malo prakse sa njim, ali ide sve bolje. Ja ga nanosim tankim ravnim kistićem za liner, jer mi je tako najlakše i najpreciznije, nešto poput ovoga na slici ovdje.

Da se ne lažemo, ovdje nije riječ o proizvodu s kojim ćete postići prirodni izgled obrva, za to ipak služi sjenilo. Ovo će napraviti definirane, oštre linije na obrvama, a dodatno će ih i fiksirati i ukrotiti.


Što se tiče formule. Ona je nešto između gelasto-kremaste. Ova je malo gušća, ali čitala sam da su dvije tamnije nijanse nešto tečnije. Gel se nanosi lijepo i ravnomijerno. Nakon sušenja, poželjno je malo izblendati obrve četkicom.

Sa gelom je potrebno raditi brzo, jer, kako sam ranije navela, suši se izuzetno brzo i nemate puno vremena za popravke, ali nakon sušenja, gel se da lijepo blendati četkicom i ne ''gubi'' se previše blendanjem. Unatoč brzom sušenju, vrlo je jednostavno nanositi ga i raditi s njim

Što se tiče tvrdnje da je vodootporan, zaista to jest. Pokušavala sam ga skidati sa vodom i ne ne razmazuje se niti bilo što drugo. Sa micelarnom ga nisam mogla skinuti u potpunosti, kao ni sa umivalicom. Popustio je tek nakon što sam upotrijebila bademovo ulje, tada sam ga uklonila bez problema.
Traje mi na obrvama cijeli dan nepromijenjen i ne blijedi. Bit će odličan na ljeto za one koji svoje obrve nose i na plažu, kao i tijekom vrućih ljetnih mjeseci.

Na obrvama nije uopće težak, niti ga osjetim, iako dobro ukruti obrve i definira ih.

-sastav-

Sve u svemu, ako tražite neki proizvod za obrve, on zadovoljava, gore navedene, kriterije. Lako vam je odlučiti ako tražite od njega isto.
Svakako ću ga kupiti ponovo, ako ga ikada uspijem potrošiti, a planiram i kupovinu nijanse Blonde.

10 ml gela, košta 17KM. U BiH ga možete poručiti online, na Alexandar Bih sajtu, kao i putem Facebook stranice NYX Cosmetics Online Prodaja. Sve će vam stići na kućnu adresu u roku 48 sati, a plaćate pouzećem.

-swatch: NYX Eyebrow Gel, Brunette (u sredini)-

Na donjoj slici možete vidjeti neke usporedbe u nijansama i teksturi pojedinih proizvoda. Sve je nanešeno istom četkicom iz jednog poteza, u minimalnoj količini proizvoda. NYX gel je najpigmentiraniji i mogla bih ga razmazati još duplo oko ruke. Također, vidi se da je malo topliji od Maybelline Color Tattoo, pa da znate da Brunette nije baš tako hladna nijansa, kakvu sam očekivala gledajući slike swatcheva online. Mislim da slike vjerno prenose doživljaj o nijansi.


Ja vam neću objašnjavati svoju tehniku iscrtavanja obrva, jer smatram da treba još prakse i usavršavanja, ovo je prikaz kako izgleda na mojim obrvama. Moram priznati da je ipak malo topliji na obrvama, nego što sam ja to očekivala, ali ne smeta mi.



Kako vam se sviđa NYX gel? Jeste li ga probali ili planirate?

Hvala vam na čitanju. Nikolina

Broj komentara: 20

  1. Ovaj proizvod me baš zanima i čini mi se kao nešto što tražim, samo moram dobro razgledati nijanse, da se ne bih zeznula! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja mislim da bi ti odgovarala brunette. Ako volis svijetlije nijanse, pogledaj blonde. Druge bi ti bile pretople i isle bi na crveno

      Izbriši
  2. Vjerna sam Catrice olovci godinama... i sad cekam Illamasqua ono cudo za obrve i ovo me privlači NYX... pa kako mu odoljeti kada ga svi hvale?! :D mati moja... po tvom shatchu ovo je baš moja nijansa...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja nisam s olovkama na ti. Sjenilo bljak. Ovo bi mogla biti neka univerzalna nijansa, po svemu sudeci, jer ja sam plavusa, a svida mi se kako mi pristaje

      Izbriši
  3. jedva sam čekala tvoju recenziju :D wow koja pigmentacija!
    Mislila sam ga sebi uzeti no meni je malo previše, bojim se da će mi na licu izgledati neprirodno pošto se rijetko šminkam jako pa će mi odudarati

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pogledaj nijansu blonde, ja cu i nju sebi kupiti. A ja sam malo jace nanijela na obrve zbog slikanja, pa ti se cini da su prejake.

      Izbriši
  4. Izgleda odlično, ja sam danas uplatila novac za Pomade, ali sada si me jako zainteresovala za NYX i premišljam se :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pomade ima bolji izbor nijansi. Ne smijem te ni na sta nagovarati, hahah. Meni bi bilo zao da mi se pomade osusi. Ovo mi se pakovanje svida. Ja i dalje mislim da se postize jednak efekat sa oba proizvoda. Ja sam navucena na Nyx, pa uvijek biram njega, a i sacuvam koju markicu za nesto drugo.

      Izbriši
  5. Ajjjjjj sad bih te poljubila :D Jučer sam ga naručila sa beautyjointa jer hoću da posvijetlim kosu i ct mi neće odgovarati više. Joj jesi me obradovala :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hahah. Koju nijansu si uzela

      Izbriši
    2. Blonde, valjda ce mi ok biti

      Izbriši
    3. Sigurno ne moze da ne valja. Blonde cu kupiti i ja, pa ga mijesati s ovim. Nijansa izmedu mi je previse crvenkasts

      Izbriši
  6. super izgleda, samo šteta šta smo mi crvenokose opet zakinute :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hahaha, ne preostaje nego da pišeš nekome da vas zanemaruju.... nepravda.
      možda bi mogla proći ABH pom. nijansa Auburn, al nije ti ni ona baš crvena

      Izbriši
  7. Također se dvoumim između ABH Pomade Medium/Dark Brown ili ovoga.
    Ali žao mi ako s Anastasiom pogriješim nijansu...to je skupa greška :D
    NYX je ipak jeftiniji,a čak mi ova nijansa izgleda kao nešto što tražim :)
    U svakom slučaju..post je stigao u pravo vrijeme :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. pogledaj na yt neke usporedbe. svi kažu da je nyx trajniji, a radi jednaku stvar s obrvama. javi šta si odlučila, baš me zanima

      Izbriši
  8. ja necu uzimat u razmatranje dok ne potrosim abh, ali mi je drago da imamo ovo. nisam ja ni znala za nyx gel. ali eto, siris mi vidike uvijek :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Neces abh potrosit za zivota. Pogotovo sa duralineom. Znas da se meni odmah ne kupuje ono o cemu se rejva, odmah alternativu trazim, hahah. Mislim na abh konkretno.

      Izbriši
  9. Koja velika razlika uporedi ostalim prozvodima! Gelove za obrve nisam još nikad upotrebljavala, uvek imam senke pošto želim više prirodni izgled, ali ovo se čini ekstra super :) Pratim tvoj blog pa ako hočeš, možeš uzvratiti. xx Maja
    - http://modern-muffin.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja u zadnje vrijeme eksperimentiram sa svime. I sa sjenama, praskastim i kremastim, gelovima, maskarama, olovkama...Jos uvijek se nisam pronasla sto posto. Rado cu svratiti ba tvoj blog.

      Izbriši