New in #3

Iako sam vam neke novitete pokazala na našoj facebook stranici odlučila sam sve to skupiti na jedno mjesto i pokazatI  što sam kupila protekla tri mjeseca. Neću stavljati slike od onih svakodnevnih potrošnih proizvoda , poput deo proizvoda koje najbrže trošim, gela za tuširanje i šampona ( osim jednog - to onda znači da imam nešto posebno reći o njemu :D ) .

Krenut ću nekim redoslijedom kako sam šta kupovala i ujedno reći po koju riječ o svakom proizvodu kao moj prvi dojam.


Ovo je bio shopping utjehe- sjela sam u pogrešan vlak i završila gdje nisam trebala :D I šta ću, kako ću ubiti vrijeme do sljedećeg vlaka za nazad , jedino logično rješenje otići u Muller i H&M . Ova maska iz H&M je obično smeće, apsolutno bačenih 2€ .


S obzirom da je moja kosa jako duga, samim tim je i teška, te me često "poklopi" i ono što joj najviše treba jest volumen. To je jako teško izvedivo i zbog načina na koji je stilizirana jer nije na stepenasto ošišana , nego pada ravno svom svojom dužinom. Ovaj šampon i sprej za volumen relativno dobro pomognu u tome da dobije volumena. Nisam imala nikakva očekivanja jer znam kakva mi je kosa, ali već nakon prvog korištenja ostala sam iznenađena. Ne koristim svaki put pri pranju, nego samo onda kad znam da ću nakon pranja ići vani, jer mi nema smisla koristiti ovo na večer , pred spavanje jer do ujutru će opet biti bez volumena i spljoštena, ako to mogu tako nazvati :D


Body mist iz H&M - još nisam otkrila na koji parfem me podsjeća, ali je predivan, šteta što se jako kratko miris zadržava  na koži , već nakon pola sata nestaje, a kad ponovo posprejam dobijem "kompliment" od dragog da smrdim , khm :D 


Sjajilo iz H&M  me pozitivno iznenadio, cijena je nekih cca 2-3€ , a nijansa je predivna i napokon sam našla zamijenu za omiljnu nijansu VS sjajila . Gust je, pomalo me podsjeća na MAC sjajila te je srednje pigmentacije. Moje idealno sjajilo za po danu, i jedno od rijetkih koje sam u tako kratkom vremenu pošteno potrošila. 


Mini lakić iz H&M , odličan za cijenu od nekih 1,5€ , jedan sloj je apsolutno dovoljan i prosječno traje 3 dana ( uzmite u obzir da suđe perem na ruke, svaki dan, a to je bitan faktor kod testiranja trajnosti laka ) 


Poklon od moje mame, koja uvijek zna obradovati iako smo kilometrima udaljene. Cetaphil krema za hidrataciju je jedna od onih koji već dugo vremena želim, jer sam samo najbolje o  njoj čula, a pristupačna je cijenom. Ovo pakovanje od 85ml je nekih 8€ , dok je pakovanje od 456ml  od prilike 19€ , ja sam uzela manje pakovanje da prvo probam , i mogu reći da sam jako zadovoljna, i što je najbitnije zbilja radi ono što obećava a pri tome mi ne začepljuje pore i ne stvara gamad po licu. 

LRP Lipikar Baume Ap - losion za tijelo , već drugo pakovanje, apsolutno zadovoljna, nema više neugodnog svrbeža od vode niti suhih dijelova, jedina mala zamjerka je miris koji zapravo nema , ali ima. Dakle, losion u sebi ne sadrži umjetne mirise ali opet ima svoj onako neki specifični, prirodni  miris, koji nije eto najljepši i baš kao H&M body mist, dobijem "kompliment" kako smrdim. Zamislite taj osjećaj, beauty junkie tik nakon tuširanja i mazuckanja dobije "kompliment" da smrdi... Sreća da sam zaručena :D 

Vichy Normaderm gel za umivanje - jedna od mojih najdražih umivalica i zapravo jedna jedina koju koristim već dugi niz godina, i povremeno izmjenjujem sa Clinique i Garnier. 


Pai Mu Tan - bijeli čaj - za koji sam čula od moje predivne prijateljice ( Hvala Tajči :* ) i od dana kad mi ga je spomenula ne prestajem ga piti. Ovo je xyz pakiranje koje sam potrošila. Sad samo konzumiram vodu i čaj , nema ni kave ni sokova . Trenutne promijene koje vidim su poboljšan metabolizam, a kroz nekoliko mjeseci očekujem i konkretne promijene , kao što su čistiji ten i koža tijela. 

Antibakterijski gel je nešto što MORAM imati uz sebe u svakom trenutku, jednostavno sam ovisnik i bolesnik o bakterijama. Dobivam komentare od svojih najbližih da to nije dobro, i znam da u tolikoj mjeri i nije, ali šta ću .

Maybelline Brow gel - okej za fiksirat sve što je već napravljeno na obrvama, daje malo boje, ali ništa spektakularno . Četkica je malo čudna , možda bi efekt bio bolji da su nju efikasnije napravili.

CD - micelarna, uzela za promjenu , jer mi je L'orealova malo na oko dosadila i nisam požalila, dobro otklanja ostatke make-upa.


Dior lak u nijansi 653-Darling, uvijek sam pričala kako nikad ne bi kupila HE lak, ali gle čuda, kupila sam ga, i nije mi žao. Nijansa je jaaaaaako slična onom lakiću iz H&M-a, ali je trajnost puno bolja .


Da, ovo su dva Dior  jako slična nude sjajila, ali NUDE je moje drugo ime i kad se apliciraju na usne JA VIDIM razliku, zbilja :D Lijevi je u nijansi 216, a desni 223 .


YSL - u nijansi 32 Rouge Avant -Gardiste je vlastita nagrada za trud i rad protekla tri mjeseca, te obveze koje sam odlično obavila :)


Essence oil control paper - proizvod koji koristim na dnevnoj bazi, kupujem one jeftinijeg cjenovnog ranga, kao essence i catrice jer ih puno trošim,  a dobro obavljaju svoj  posao. 

Balea odstranjivač šminke sa očiju - dvofazni koristim već dugo godina, i uvijek sam bila zadovoljna osim zadnjeg puta - ne znam jel se nešto promijenilo u sastavu ili nešto drugo, pa sam nakon njega kupila Nivein , i sad sam opet u znatiželji kupila ovaj da vidim jel i dalje nešto ne valja ili je to bilo samo ono pakovanje. 

Balea odstranjivač u obliku blaznica totalni fail, još 1€ bačen :/


Ovo je dio moje zadnje kupovine u Douglas-u , batiste suhi šampon je nešto čemu se uvijek vraćam i iznova kupujem. Probala sam još onu verziju xxl volumen, ali ovo je za moj tip kose bolji izbor i više mi se sviđa kako sjeda na kosu .

Nyx butter lipgloss - želim ga već dugo vremena, ali nikako nisam mogla doći do njih, online sam čak dva puta naručivala ali narudžba nikada nije do kraja prošla iz raznih problema , a online kod Douglas su ili out of stock , i napokon prije nekoliko dana su opet dostupni . Uzela sam samo jednu nijansu ( Merengue )  da probam jesu li vrijedni toliko koliko youtuberice pričaju o njima i imam ga svega par dana i apsolutno mi se sviđa , od teksture, mirisa do pigmentacije. 


Moj prvi MAC Paint Pot - u nijansi Groundwork , apsolutno oduševljena i sad su mi jasne sve one riječi hvale koje sam čitala o ovakvoj vrsti MAC  proizvoda.


MAC Blush u nijansi Margin - totalno proljetno/ljetna nijansa , brončano-shimmerasta ali bez krupnih čestica glittera , ako me razumijete šta želim reći :D 

MAC Refind Zone - iako mi Murad krema odlično djeluje na području matiranja, kupila sam i ovaj proizvod u tu svrhu jer kod masnokošca nikad dosta proizvoda za matiranje i uvijek sam u otkrivanju nečeg novog, a čula sam sve najbolje o njemu pa se nadam da će i kod mene funkcionirati.

To bi bilo sve "konkretno" od kupovine u moja protekla tri mjeseca, kao što sam rekla proizvode poput gelova za tuširanje, dezedoransa, šampona  (osim jednog ) , labela, vatica i slično nisam spominjala.

Za kraj ću vam još jednom prikazati ovu ljepotu od rumenila :) U komentarima se slobodno izrazite o čemu bi prvo volili čitati :) 




Do sljedećeg puta , pozdrav od Tanje :*

Broj komentara: 13

  1. Predivni noviteti :)
    Ja bih riječ, dvije više o sjajilima jer nikako da nađem neki koji bi mi se teksturom svidio.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ja sam naprosto luda za sjajilima :D Čim dođem kući morat ću onda svu kolekciju povadit van i neki post sastavit :)

      Izbriši
  2. Mene ova Dior sjajila jako zanimaju, da vidim tu razliku koja se ne vidi :-)

    OdgovoriIzbriši
  3. Od mame najbolji pokloncic, od svega sto vidim na blogovima, mene najvise privuku stvarcice iz apoteke a i preparativa generalno :) od dekorative ovdje dior lakic prelijep, mi VIP smo ga vec vidjele premijerno ranije a MAC rumenilo cu vala i ja jednom kupit, valja se :) meni se svidja ona nijansa sto je marija recenzirala...

    OdgovoriIzbriši
  4. hihiihihhi, i sama sam ti takva, uglavnom padam na preparativu :) A Marijin Springsheen i ovaj su skoro pa identični , minimalna razlika je u podtonu , i dvojba je bila upravo između njega i ovog, ali sam se ipak odlučila za Margin. Vidjet ćeš moja ti kako je gledati svu onu ljepotu, a bit ograničen samo na gledanje :D :*

    OdgovoriIzbriši
  5. Volela bih da procitam nesto vise o Cetaphil-u :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Mene zanima gdje kupuješ čaj i gdje si nabavila nyx sjajilo? *_*

    OdgovoriIzbriši
  7. Znam da si napisala da se više ne farbaš, ali dok si farbala kosu koju si farbu koristila, zanima me marka i oznaka (broj) farbe? Kosa ti je prelepa. Milica

    OdgovoriIzbriši
  8. Kupujem ga u njemačkom Rosmannu, a u DM-u sam našla ali u kombinaciji sa brusnicom .

    OdgovoriIzbriši