New in #2

Ovo je moj prvi New in post u 2014. godini , nešto sam vam pomalo pokazivala na našoj facebook stranici , a sada sam odlučila malo to skupiti sve na jedno mjesto :) Pa krenimo..





Ovu fotografiju sam vam pokazala na fejsu još na početku 1.mjeseca . Neke proizvode sam već davno počela koristiti a da prije nisam fotkala, znate, nekad sam jako nestrpljiva i jednostavno moram tog istog trenutka otvoriti i probati proizvod.  Neki proizvodi su standardna postava, kao npr. L'oreal micelarna, Listerine tekućina za ispiranje usta, Rimmel stay matte puder u kamenu, a neki su apsolutno novi . Kao npr. Himalaya Neem maska koja je nevjerovatno dobra i svi sa masnom kožom i proširenim porama ovo morate imati ! Ozbiljno !  ( Možete je vidjeti pored L'oreal micelarne, jer fotke druge nemam, jer je već daleko u upotrebi i sva zameljana i prljava od korištenja :D )


Jedan od tih apsolutno novih proizvoda je Shiseido noćni ( nazvala bi ga ) losion, jer je čudne rijetke teksture. Koristim ga skoro mjesec dana, i zadovoljna sam njegovim učinkom , a sasvim sam ga slučajno i ne planirano kupila , u nastavku pročitajte zašto :D 

Evo zašto, zbog Shiseido pudera kojeg sam odmjerala već neko vrijeme, i eto , bila pogodnost, gratis me uvijek zezne i kupim onaj gore prethodno spomenuti noćni "losion" i gratis dobila puder :D Šta ću , morala sam :D
 Artdeco baza je kupljena za ono vrijeme sniženja u Cm-u, kupila sam još par kutijica za sjenila, na prvoj fotografiji možete vidjeti onu sa nekim "zebrastim" uzorkom, koja mi nije posebno nešto lijepa ali je jedina preostala bila, a na sljedećoj ću vam pokazati još jednu koju sam ugrabila u Vitezu u Cm-u , također na sniženju. 

Ovo ja ta ljepša kutijica, koja mi je totalno ljetna i puna nekog veselja :D Maybelline Rocket maskara ( sad vidim da je na krivu stranu okrenuta :D ) , također kupljena na sniženju, nisam je prije probala, pa došao je red i na nju :)


Ovo je nešto novija slikica sa fejsa , morala sam se malo počastiti za trud i rad i položene ispite . Tako sam obnovila zalihe Batiste suhog šampona, s tim da sam ovaj put uzela drugu verziju, čisto iz znatiželje da probam i njega :)
Garnier perfect blur, koji je u zadnjih dva tjedna totalno napravio pomutnju u beauty svijetu nije mogao ni mene zaobići. Odbijala sam ga kupiti dva puta, po sniženim cijenama, sve sam si govorila ne treba ti , ali treći put nisam mogla odbiti sniženje i kupila sam ga.

Za ovu kremu sam prvi put čula i čitala kod drage Jasmine na Make up Arena blogu , gdje možete pročitati njene dojmove na koje ja nisam ostala ravnodušna te sam morala naručiti kremu. Koristim je svega par dana i ne znam jel trenutno moji hormoni ne divljaju ili je krema stvarno tako dobra. Trebat će mi još vremena da je testiram i dadnem realno mišljenje, ali za sada , ako nije do hormona onda definitivno opravdava svoju cijenu jer joj je učinak odličan.

Moja Nikolina me iznenadila sa ovim divnim Flormar ruževima, ako vas je cijena odbijala da ih kupite jer mislite da ne valja ništa što je jeftino reći ću vam da se varate. Ovo morate imati, za nekih 5-6 KM dobijete ruž koji predivno miriše, dobro je pigmentiran i trajnost mu nije loša .


Još jedan Flormar ruž, iz limitirane kolekcije, zna i Nikolina dobro izabrati :) Ovo je neka zimska trenutno must have boja , i ja je obožavam.

Poslal mi je i ovaj Flormar matte lak, koji sam već probala ali u drugoj nijansi i ne mogu vjerovati koliko dugo traje. Okej, trenutno ne perem baš nešto suđe pa da mogu reći kakva je trajnost u stalnom doticaju sa vodom, ali ovako mi izdrži po 5 dana, što je s obzirom na cijenu iznad očekivanja.

Tu je još i Artdeco fiksator pudera, koji sam kupila za vrijeme onog Cm sniženja, koristim ga za fiksiranje korektora, u druge svrhe ga nisam probala.


Lip Fusion sjajilo sam dobila za poklon prilikom narudžbe Murad kreme, iznenađena jer nisam očekivala full size sjajilo, boja je na usnama jako prirodna, te će bit odličan za svakodnevnicu .


Balea krema za ruke je proizvod kojeg koristim godinama, zahvaljujući mojoj mami . Ona mi je još davno otkrila ovaj proizvod koji ima predivan prirodni miris i jednostavno je ne prestajem koristiti. Hvala mama <3

Za kraj tu su neki novi kistovi, Sigma F86, RT set kistova za oči, zatim kist za rumenilo, puder, te "Gold" kist koji je kupljen u Galantu za nekih 6KM, za kojeg sam čula kod Jasmine i nevjerovatno je mekan .

To su moji noviteti u zadnjih mjesec dana , trenutno sam u spremanju zadnjeg ispita pa i nisam baš aktivna na blogu, nadam se da će mi biti oprošteno :)


Hvala na čitanju, Tanja :*


21 komentar

  1. Odlični noviteti i drago mi je da su ti moje preporuke pomogle :-) Jesi vidjela kako je ovaj Gold kist jeftin a iznenađujuće dobar… ja ga jako volim :-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, iznenađujuće mekan, oprala sam ga već dosta puta, tjedno najmanje 1-2 i ništa mu :)

      Izbriši
  2. Super new in. Ovi flormar ruzevi mi izgledaju super, koji su brojevi ovih stylo? Nisam vidjela na stranici da imaju svtlije nijanse...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. gornji je DC28, i ja ga svakodnevno koristim baš je divan, a donji je DC34 on će ipak malo čečkati sunce jer mi nekako nije za ovo vrijeme, a inače divni su :)

      Izbriši
  3. Divni noviteti :-)
    Moras mi napisati koji su to Flormar ruzevi u zlatnom pakovanju, mislim koji su broj- gornji i donji kasmirac ? :-)
    Meni nikad nisu tako lijepo izgledali na netu dok sam tragala za slikama, a ovdje su krasni.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Gornji je DC28, a donji DC34, lijepo mirišu is kroz fensi izgledaju, iako su mrvicu suhi ali ako su usne dobro priprmeljene ne vidi , samo mozes osjetit da nije ono kremast, al ja ih oobozavam :)

      Izbriši
  4. i mene zanimaju brojevi prva dva Flormar ruža :) može li koja riječ o Artdeco bazi? :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Bit će uskoro recenzija Artdeco baze, ukratko ti mogu reći da ima i prednosti i mana, detaljnije uskoro :) A ruževi su gornji DC28, a donji DC 34 :))

      Izbriši
  5. Ajme ovaj Flormarov točkasti ruž! želiiiiiiiiiiiiiiiiiim :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Njegov broj je PD24 i iznenadio me trajnošću, prvi put kad sam samo na ruci probala trag nisam mogla oprati do jutra, a drugi put sam ga stavila dok sam doma bila, taman pravila ručak, i zaboravila na njega, jela, odmorila, krenula oprati zube kad šok vidim u ogledalu da još stoji na mjestu, a prethodno nisam stavila nikakvu olovku :)

      Izbriši
  6. Mene zanima Shiseido puder. Sve se razmisljam dal mi treba ili ne..:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Iskreno, mene ( iako imam izrazito masnu kožu lica) je oduševio i mislim da ga svi trebaju imat, kad sam ja zadovoljna sa masnom kozom lica, onda bi trebali biti i drugi. Toliko mi je žao što ne matira, jer odlično sjeda na kožu , ali volim ga i bez toga, kod mene malo zahtjeva više pažnje za popravke upravo zbog tog što ne matira, ali je divan :)

      Izbriši
  7. Jedva cekam da dograbim shiseido i sebi... Moram prvo potrosit jedan,pa uzimam njega

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tebi će bit savršen s obzirom na tvoju kožu , a da vidiš kako fino mirišeeee ,:)

      Izbriši
  8. Jesi li i ti zadovoljna puderom koliko i ja?? :D volim gaaa!
    Flormar deluxe cashmere su odlicni, pigmentacija je vrhunska, ne razljeva se, polumat, ma za tu kvalitetu je i jeftin ako se mene pita...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jedino što mi fali kod pudera je matiranje, ali vjerovatno da obavlja i to onda mi se ne bi svidjelo kako "legne" na kozu, ovakvog ga stvarno obožavam, s tim da zahtjeva malo više paznje oko popravka nego ostali matt koje koristim, ali toliko mi je dobar da ga volim i bez toga :) A ruževi su me iznenadili i sa izgledom i kvalitetom, a bome cijenu da ne komentiram :D Grehota ne imat ovako nešto :D

      Izbriši
  9. gdje si nasla garnier perfect blur? meni ne uspjeva nikako....

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja sam svoj primjerak kupila u Hrvatskoj u Bipi, ali u Bosni je dostupan od prije neka 3-4 dana, pa pogledaj u Dm-u ili Cm--u , cijena je mislim 15.5 KM :)

      Izbriši
  10. odlični su noviteti :)
    naročito mi se dopada izbor preparative :)

    OdgovoriIzbriši
  11. Kako si zadovoljna s perfect blur-om? Planiram si kupiti prajmer novi, htjela bih isporbati neki novi ali nisam sigurna za koji da se odlučim...
    Za što koristiš ovaj gold kist?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pa ja baš i nisam zadovoljna sa blur-om, nikako mi ne odgovaara. Gold kist koristim za blendanje rumenila .

      Izbriši