Benefit * The POREfessional * baza za sužavanje pora

The POREfessional baza za lice dolazi od poznatog nam brenda Benefit. Slogan kojim se ovaj proizvod vodi jest " Pores... now you see'em, now you don't" , no da li je uistinu to tako , možete pročitati u nastavku.


Dolazi u "mekanoj" tubi, koja je obilježena predivnom tirkizno plavom bojom, koju naprosto obožavam :D Po cijeni od 32,95€ ( kupljeno u Douglas-u, u Njemačkoj ) dobijete 22ml proizvoda, što zvuči " jako mala količina, prevelika cijena" .

Može se koristiti ispod makeup-a , nanese se na čistu, prethodno pripremljenu kožu lica za šminkanje (hidratiziranu) . Fokusira se na problematična područja, odnosno područja sa proširenim porama, te se izblenda prstima .

Također, može se koristiti i preko makeup-a , tako što se blago prstima pređe preko problematičnog područja i lagano blenda.


Ima oil-free formulu, te ostavlja lagani, svilenkasti osjećaj na licu. Onako nježni  osjećaj da poželite stalno prelaziti prstima po tom području gdje ste nanjeli , jer je tako fin osjećaj. Dakle, daje lijepi svilenkast osjećaj, ali ovaj proizvod osobno mene NE MATIRA , no u opisu proizvoda to i ne stoji , tako da to ne ulazi u nedostatke jer to i ne obećava :)  Ima neku bež boju, kremaste teksture ali prilikom nanošenja i blendanja ona  se u potpunosti izgubi i uopće se ne primijeti na licu .Ima blagi miris, ali zbilja blagi koji se ne zadržava puno na koži, ja ga već nakon par sekundi više ne osjetim .Proizvod nije komedogen , te meni osobno nije izazvao nikakve iritacije ili isušivanje kože.


Otvor na tubi jer jako mali , što mi je odlično, jer i ovako ga malo dođe još mi samo treba da ga slučajno istisnem više već što treba :) Sviđa mi se što je tuba "mekana" , pa kad dođem do kraja proizvoda  moći će se i zadnja kap izvući .


Ovo je od prilike količina koja je meni potrebna za moja problematična područja , a to je T-zona jer tamo najviše imam proširenih pora, te vjerujem i nadam se da će mi ovih 22ml potrajati barem nekoliko mjeseci s obzirom da mi ne treba ogromna količina. Za cijelo lice, u prosijeku treba neka količina veličine zrna graška. 

Nažalost, trenutno vam nisam u mogućnosti prikazati sliku koliko je ovaj proizvod učinkovit na mom licu, jer moja preloša kamera ne može ufatiti pravu kvalitetu i realnost učinka ovog proizvoda.

Ja vam samo iskreno mogu reći da ja obožavam ovaj proizvod i da nikud ne idem bez njega, skoro svakodnevno ga upotrebljavam i kad se ne šminkam, stavim ga samo preko kreme/seruma, jer obožavam efekt koji dobijem . To vam može dovoljno reći koliko je učinkovit na meni, masnokošcu, sa zbilja dosta proširenih pora i to velikih . 

Sviđa mi se ta lagana formula, predivni osjećaj nakon nanošenja, te sami učinak popunjavanja pora, nešto daleko najbolje što sam probala i što mi ne ostavlja onaj teški osjećaj maske na licu . 

Bez obzira na cijenu ,koja nije skromna ja ću  definitivno ovaj proizvod opet kupiti jer meni ispunjava ono što obećava :)

Obećavam da ću napraviti update sa slikicom kako to izgleda na mome licu ,čim dođem doma i dohvatim se kvalitetnije kamere.  

Jeste li Vi probali ovaj ili sličan proizvod? Sviđa li Vam se ? Ako imate neki sličan,  a učinkovit proizvod za preporučiti bila bi Vam jako zahvalna :) 

Hvala na čitanju, Tanja :*









Broj komentara: 7

  1. Nadam se da NYX pore filler radi isto.

    OdgovoriIzbriši
  2. Ovo je moja najdraza baza :) Niko kao Benefit... POREfessional i They're Real maskara - nenadmasne stvari!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I meni je definitivno najdraža :) Maskaru nažalost još nisam probala, ali nikad se ne zna :) Jesi probala rumenila od Benefita ? Stalno odgađam kupnju, jer mi 30+ € nekako puno dati za rumenilo ,ali opet prekrasno izgledaju ...

      Izbriši
    2. Nisam rumenila :( Da je do mene isprobala bih ja SVE hehe, ali posto stvarno jesu skupi samo sam to dvoje probala jer sam nekako sama sebi mogla opravdati tu kupovinu :P

      Izbriši
    3. Joj, ja sam probala njihovu maskaru i meni nije nesto. Ili sam mozda stavila previsoke ciljeve za nju?:)

      Izbriši
    4. Baš sam sad gledala po youtube ,i nije mi se učinilo kao nešto wow :D

      Izbriši