ESSENCE - MATT MATT MATT RUŽEVI, 02 PERFECT MATCH, 07 PURPLE POWER


Što reći o Essence Matt matt matt ruževima. Trebam nabaviti još najmanje dvije nijanse koje sam zapikirala, jer ove dvije koje imam su mi fenomenalne.
Iako u zadnje vrijeme najčešće posežem za tekućim ruževima, dobar klasični ruž je uvijek dobrodošao, još kad mu je cijena prihvatljiva, teško je ostati samo na jednoj nijansi.

ESSENCE - BLUSH BALL, PEACH CANDY


Ako bih birala najslađe rumenilo u kolekciji, rekla bih da je to Essence, Blush Ball. Zbog svog kupolastog oblika, zamišljeno je da se može izravno nanijeti na obraze, pa izblendati prstima ili kistom. Probala sam, zaista jesam, u više navrata, ali toliko proizvoda ostane na obrazima, da je nemoguće izblendati ga jer je pun puncat shimmera i samo se raširi preko obraza dodatno. Onda ostanete sa blještećim obrazima koji privlače jako puno pozornosti, eto, možda je do mene, ali da je u pitanju neko mat rumenilo, možda bi stavr funkcionirala.

BOURJOIS - RADIANCE REVEAL CONCEALER, 01 IVORY



Bez korektora oko očiju ne prolazi ni jedno moje šminkanje. To mi je jednastavno dio rutine i ne prolazi ništa bez njega. Uvijek sam vjerna ostalaja NYX HD korektoru u nijansi 02. Korektor je malo hladnije roskaste nijanse, kakva meni baš lijepo odgovara. Žućkasti nisu baš najbolji izbor na moj svijetao ten. Njih koristim kada sam malo tamnija, ali to je rijetkost, pa većinu godine koristim upravo takve nijanse.

ESSENCE - SUPERFINE EYELINER PEN


Nisam baš ljubitelj eyelinera u formi flomastera. Uvijek se vrh istroši, čak i nakon par korištenja.
Kod ovog sam se na prvu obradovala  jako tankom i preciznom vrhu, kao i intenzivnom crnom, mat formulom.
Međutim kako to i biva, vrh se nakon pet ili šest upotreba u potpunosti počeo raspadati i tako da to kažem, tupiti. Pored toga, u sam vrh nije uopće dolazio proizvod više. Morala bih ga dobro ''otresti'' par puta da se proizvod slije, šteta jer mi se eyeliner kao eyeliner veoma svidio.

Tome sam stala u kraj tako da sam ga prerezala ukoso, tako dobila jednak oštar vrh i eyeliner se do te točke sasvim lijepo sliva, a ostao je i jednako praktičan za nanošenje. Služi mi do danas jednako dobro, a imam ga neka tri mjeseca možda. Stalno je u upotrebi.