FLORMAR - Perfect Legs Foundation, 03 Tan


Ako imate ovih dana neki važan događaj ili izlazak, pa planirate obući suknju ili bilo što što otkriva noge, a niste se stigli nabaciti malo boje. Ili jednostavno ne tamnite ravnomjerno, pa kao i ja, imate problem da su ruke tamne, a noge ostale jednake kakve su i bile. Hulahopke ne dolaze u obzir, pa tko još danas nosa hulahopke...

AVON NUTRA EFFECTS | BALANCE KREME





Danasnji post cu posvetiti Avonovim kremama iz nutraeffects linije, koje koristim vec dosta vremena, jedna je vec zavrsila u potrosenim proizvodima, tako da sam imala vremena za testiranje i stjecanje dojma. 
Ove nutraeffects kreme iz "zelene" linije su namijenjene za sve dobne skupine te sluze za balansiranje, a ujedno su pogodne i za osjetljivu kozu lica. Na bazi su minerala i chia sjemenki koje trebaju trenutno da matiraju , ali i hidratiziraju kozu.

Krenut cu sa dnevnom kremom, koja u sebi sadzi SPF 15.


Krema je vrlo lagana, dovoljno hidratizira, a dodatno ne masti. Odmah cu reci da je meni odlicna. No, ukoliko ocekujete da ce ova krema matirati do te razine da vam ostavlja bas maat izgled, ne, ona to ne radi. I meni je zbog tog bas dobra, jer u istom trenutku me i dovoljno hidratizira, ali mi se lice dodatno ne masti. Ja je koristim cijelo ljeto i savrseno mi odgovara. 
Ima neki lagani, svjezi miris, koji nije prenapadan, ali se ipak osjeti. Moram naglasiti da mi je ova krema pri nekoliko prvih koristenja izazvala potkozne na mom osjetljivom podrucju lica, no , izgleda da je to vise normalna pojava za moje lice, tako da nakon sto je prestalo vise se nije ponavljalo. Dakle, lice mi je reagiralo na prvo koristenje, ali daljnjim koristenjem vise nije izazvala nikakve gadosti na licu.


Sto se tice samog sastava, ja vam ne znam nista posebno prouciti, kao i inace, no ostavljam vam sliku, pa mozete sami prouciti , ukoliko vas to zanima.

Smatram da je ova krema odlicna, te je iskreno preporucujem, jer je bas ono sto masnokoscima treba, lagana hidratacija, a da dodatno ne masti lice.
Naglasavam jos jednom da ovo nije krema koja ce vas ekstremno matirati, nego jednostavno donosi lagani balans. Preporcujem je svima sa mjesovitom do masnom kozom lica.


Druga, OIL- FREE , gel krema, koja je meni na prvi pogled izgledala isto, zbog jednakog pakiranja, razlikuje se sto nema spf i po samoj teksturi kreme. 
Ovu kremu sam koristila u nocnoj njezi, iako se moze koristiti i u dnevoj njezi.


Kao sto mozete vidjeti tekstura joj je gelasta, ali ima jednaki , meni lagani miris kao dnevna krema, koji nije prenapadan, ali se ipak jasno osjeti. Moram priznati da sam ovu kremu vrlo brzo potrosila, jer sam zbog same teksture mislila da mi je potrebna veca kolicina, no pred kraj kreme sam shvatila da sam pogrjesila, jer je i manja kolicina jednako efektna. 
Ne znam jel se vama to desava, no uvijek kad dosegnem kraj proizvoda, shvatim da je i puno manja kolicina sasvim dovoljna :D 
Krema lijepo hidratizira, nije teska , te ujutru kada se probudim lice bude nekako svilenkasto , no kada se umivam osjetim  taj svilenkasti film pod rukama, te kako samim umivanjem spada sa lica.


Nije mi izazvala nikakve gadosti na licu, a sastav kreme mozete vidjeti na slici.

Ovu kremu preporucujem takodjer svima sa mjesovitom, do masnom kozom lica, te sam jednako zadovoljna kao i sa dnevnom kremom. Kada bi vam trebala preporuciti samo jednu kremu, rekla bi da kupite ovu OIL.FREE , gel verziju, jer se moze koristiti i ujutru i na vecer.

Trenutno obe kreme mozete pronaci u vazecem katalogu OVDJE, po snizenoj cijeni od 9,90KM  , dok je regularna cijena pojedinacne kreme 15,90KM.

Jeste li vi probali ove kreme, kakvi su vasi dojmovi?

Hvala na citanju, 
pozdrav od Tanje :*