AVON - NUTRA EFFECTS - RADIANCE, DNEVNA I NOĆNA KREMA (GOSTUJUĆI POST)


Za danas nisam ja spremila ovaj post, nego moja prijateljica Sandra, koja se ponudila da mi nešto napiše, jer zbog nekih problema na koži, nisam ih ja mogla koristiti i testirati. Ona ih je testirala posljednja dva mjeseca, pa tako da ćete danas čitati njenu recenziju.

Prvo malo o tipu kože lica. Moja koža lica je generalno normalna, a pod normalnom kožom smatram da mi povremeno zna izbiti poneka bubuljica, kao i perutanje na nekim dijelovima na licu, ali sve u granicama. Nemam problema sa prekomjernim izbijanjem sebuma također.

Kreme dolaze u staklenim teglicama sa čepom na odvrtanje, ispod kojega ćete naći zaštitni poklopac.
Obe mirišu gotovo jednako, iako osjetim da noćna krema ima nešto jači miris. Miris bih opisala kao voćno-cvjetni, meni je ugodan i blag.

__________
DNEVNA KREMA

Dnevna krema sadrži zaštitu od sunca, SPF 20. Namijenjena je normalnoj koži, kojoj nedostaje sjaja.
Krema je nešto gušća, ali ne i masna. Izuzetno brzo se upija nakon nanošenja i potrebna je mala količina za cijelo lice.
Lijepo mi osvježi kožu i hidratizira je. Zbog silikona u sastavu, koža ostaje zaglađena i krema je stoga pogodna za nanošenje pudera preko nje.

Ja nisam imala ikakvih problema s njenim korištenjem, tj. nije mi pravila nikakve nerede niti mi je uzrokovala bubuljice i isušivala kožu.


sastav dnevne kreme:

__________
NOĆNA KREMA

Noćna krema je laganije teksture od dnevne kreme i nešto jačeg mirisa, kako sam spomenula i na početku.
Ujutro koža nije masna od nje i potpuno se upije u lice. Ostavlja lice svilenkastim, što također pridajem zaslugu silikonu i u noćnoj kremi, ali meni ne smeta.

Meni je draža noćna krema jer me opušta i odmornije izgledam nakon nanošenja. Kada dođem s posla umorna, kao da me otrijezni i osvježi i otkloni umor s lica.


sastav noćne kreme:

Ja sam jako zadovoljna ovim kremama i mojoj normalnoj koži pašu. Ne smetaju mi na licu i ne uzrokuju dodatne probleme.

Pozdrav.
Sandra


Eh stigli smo do kraja. To bi bila Sandrina recenzija. Fotke su moje, da ne bi bilo neke zabune. Kreme sam joj proslijedila nakon fotografiranja.

Nadam se da vam se sviđa.

Jeste li vi probali nešto iz Radiance linije i kako ste zadovoljni proizvodima?

Do čitanja. Nina

3 komentara

  1. Nisam probala nista iz ove linije, ali sam cula da su kremice sjajne. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja sam isto citala pozitivne recenzije. Steta sto ih nisam mogla isprobati zbog ekcema, ali eto, svida se mojoj prijateljici

      Izbriši
  2. Fala lijepo, ugodan vikend i tebi. Ne treba nista, hvala. Not speak inglish... ;)

    OdgovoriIzbriši