Golden Rose - Vision, ruževi za usne


Smatram da se o ovim ruževima jako malo govori, te da su nepravedno zapostavljeni. Da je ova linija izbačena prije Velvet Matte linije ruževa, bila bi mi omiljena. Teško da će se ikada ponoviti tako dobra kolekcija kakvi su Velvet Matte ruževi.
Najprije sam mislila pisati o Velvet Matte ruževima, ali o njima imate dovoljno recenzija, detaljno opisanih i sa realnim slikama. Pa recite mi želite li čitati i moju recenziju?


Budući da su ovi ruževi više kremastog finisha, neke srednje pigmentacije, idealni su za svakodnevno nošenje.
Odlikuje ih iznimna ugodnost nošenja na usnama, a i ne isušuju usne. Tko me zna, zna da imam velikih problema sa isušivanjem usana i svrbežom uzrokovanog istim, pa to smatram jako bitnom stavkom.

Pigmentaciju sam spomenula. Nećete dobiti punu boju kakvu vidite u ambalaži, ali daje sasvim solidnu obojenost usana i nadogradivi su, bez da usne čine teškim. Uostalom, vidjet ćete sve na fotografijama. Nije kod svih nijansi isto.

Miriše vanilijasto, jednako kao Velvet Matte ruževi, samo dosta blaže. Drago mi je da je GR kompanija odlučila da se riješi onog ružnog mirisa, koji ubacuju u svoje klasične ruževe, pa se nadam i da ga neće koristiti u svojim budućim kolekcijama. Ne poznajem nikoga tko voli onaj miris njihovih klasičnih ruževa.

Trajnost ovisi o nijansi. Tamnije će, naravno, trajati nešto duže od svijetlih, a svijetle ćete morati često ponavljati, ali lako se nanose i bez ogledala, tako da ne predstavlja neki problem. Za tamnije i crvene nijanse vam savjetujem nošenje olovke, a ako nemate olovku za sve, Essence u ponudi ima transparentnu olovku za usne, pogodu za sve nijanse. Kremaste su i mazive, pa se lako može dogoditi da vam se malo razmaže preko ruba usana.

Finiš ovih ruževa je polu-mat. Ne posjedujem sve nijanse, ali znam da ima nijansi koje posjeduju i frosty finiš. To su one sedefaste nijanse, za koje se nadam da neće doći u modu više nikada.

Ambalaža je ok, ništa posebno, ali slovca se brišu s vremenom. Super je ovaj prozorćić u sredini, koroz kojega se jasno vidi nijansa ruža.

Želim se samo ispričati, jer na fotografijama vidite korištene ruževe. Nije mi namjera bila pisati recenziju o njima, ali sam se predomislila jer sam ih skupila pet komada. Pa, zašto da ne.
__________
108

108 je hot pink nijansa toplog podtona. Volim ove vesele nijanse, ali isključivo da imaju topli podton, jer hladne roze mi stoje katastrofalno i podsjećaju me na barbike. Ovo je ono što ja volim i već vidim da će stalno biti u upotrebi ovoga proljeća.


__________
109

Nude nijansa, neutralnog podtona. Pristaje uz svaki makeup i svima. Baš je često koristim. Neka MLBB nijansa.


 __________
115

Ovo mi je omiljena nijansa od svih, pa čak i u čitavoj kolekciji. Mislim da je ovo jedini ruž, kojega bih ja nosila i bez ostatka makeupa. U ambalaži izgleda kao boja mesa. Baš se prilagođava lijepo svakom tenu, jer je također neutralnog podtona. Na nekima će izgledati smeđe, na nekima nude, a na nekome čak i crveno. Sve kolegice s posla imamo istu nijansu i na svakome je drugačija, ali svakome i odlično stoji.
Na meni je ovo neka tamnija nude nijansa, navečer pod toplim osvjetljenjem je crvenkasta. Također paše uz većinu makeup lookova. Preporuke od mene.


 __________
120

Svjetlija bordo nijansa. Univerzalan ruž koji svima stoji. Nije tako taman, kakvim se čini u ambalaži.


__________
124

Nijansa 124 je u ambalaži i na usnama jedna posve druga priča. Moram reći da sam zapravo isprobala sve testere na usnama, pa sam znala što me očekuje. U ambalaži je to svijetlo-ljubičasta i djeluje hladnije nego jeste. Na usnama se pretvara u fuchsia nijasu, topliju nego što se očekuje. Meni je to zapravo drago, jer obožavam fuksijaste nijanse ruževa, koje jako teško nalazim. Našla sam jednu idealnu, ali još je nema kod nas, ali bit će sigurno, pa ću si ga kupiti.



Da rezimiramo. Ruževi srednje pigmentacije, sa širokom paletom boja (čak 25 nijansi), većinom toplog ili neutralnog podtona. Iznimno su povoljni, što nije nikakvo mjerilo za kvalitetu. Ruževi koštaju oko 4KM, zavisno od prodajnog mjesta, a posjeduju 4.2g.
Online ga možete naručiti na ARENA, web shopu.

swatchevi, s lijeve na desnu stranu:
124, 120, 115, 109, 108


Sviđa li vam se ova kolekcija i imate li neki ruž iz nje?

Hvala na čitanju. Nikolina

Broj komentara: 28

  1. Super post. Nemam ni jedan ruž iz ove linije, a baš mi fino izgledaju. Vidim imaš i divnu kožu. Višćice!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti puno. Nisu losi ruzevi, bolji su mi od klasicnih, a i klasicni su super, al sigurno nisu bolji od velvet matte. Koza je sada dobra, kakva je bila nedavno. Jedna maska mi je nepravila katastrofu od lica, jos se oporavljam. Nadala sam se da se na slikama nece primjetiti.

      Izbriši
  2. Velvet Matte skupljam i ja, i bilo bi lijepo da i ti napises recenziju o njima, recenzija vise, zasto ne? ;)
    A Vision ruz imam samo jedan i to 105icu, i ne nosim je bas često (nemam neko opravdanje, valjda zaboravim) :) 115 me posebno privlaci, pa ga moram kupiti :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Skupljala sam ih i ja. Imala cak 15 komada. I kako vidim da neke nijanse ne koristim, podijelim. To ti je opsesija. Moras sve imati, a ne trebaju ti. Sigurno cu napisati nesto i o njima, al oni su bas dosta koristeni, pa se bojim da ce uticati na slike. Ne voli nitko gledati koristene proizvode. 115 ne moze da ne valja, bas je drugaciji od svih

      Izbriši
  3. Ne znam zašto, ali ovi ruževi mi nikako nisu bili privlačni. Kad vidim kod tebe jako mi se sviđaju i sad ide ono: "Mama hoću i ja kao kod Nikoline ruž" :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ista je reakcija i kod mene!!! :D

      Izbriši
    2. Hhahahah. Mene ti privuce ta jeftinjarija i onda svega nakupujem,a sto ce mi.sreca pa su kvalitetni. Poslije dijelim i sakom i kapom, pa svakome dobro dode...

      Izbriši
    3. A i mene nesto dugo ne privlaci i onda vidim kod nekog, odjednom se eto i meni svida. Jos volim probavati i neke neizvikane proizvode, pa svakakvih dragulja nadem medu njima

      Izbriši
  4. 108 i 124 su stvarno lijepi. Eh ja čekam da napravim poveću wishlistu i da podebljam novčanik pa da naručim neke stvari sa Arene posebno GR matte ruževe a ni ovi nisu za baciti stvarno su super, meni je i pigmentacija dobra nema veze što se svjetlije nijanse moraju češće popravljati :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja im nemam zamjerku. Pigmentacija, po mom misljenju i ne treba biti bolja, s obzirom na kremastu teksturu, koja se zna razmazivati. Dobro je samo sto jednako blijedi, pa neces imati liniju oko usana

      Izbriši
  5. Odlični su i sviđa mi se što su polu mat.
    Meni je čudno što nikada nisam videla ovu kolekciju. :)
    Možda je u Srbiji i nema ili ja samo nisam obratila pažnju pored onih Velvet Matte. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ovo je kolekcija koja je stigla par mjeseci nakon VM linije, koliko me pamcenje sluzi. Nisu bas svugdje ubaceni u prodaju. Ja imam srecu pa mi je dostupno narucivanje sve iz njihovog kataloga, zahvaljujuci jednoj divnoj djevojki, koja cesto ide kod distributera i donese mi. Pa cisto ako ih gdje ugledas, znaj da ima lijepih nijansi.

      Izbriši
  6. Ja sam pisala o njima kad su tek izašli, prikazala sve nijanse i nikad ti ruževi nisu izazvali neko interesovanje, ne znam zašto…. ima baš jako lijepih nijansi...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mislim da su zasjenjeni VM ruzevima. Znam da si radila post sa svim nijansama davno. Mozda ih nema ni kupiti na svim prodajnim mjestima.

      Izbriši
    2. I ja mislim da su zasjenjeni i šteta je da su izašli u tako kratkom periodu :/ možda da su ih izbacili kroz godinu dana nakon VM, izazvali bi malo veće interesovanje, a ovako nismo se pošteno zasitili VM a već stigli Vision.

      Izbriši
    3. To si u potpunosti u pravu. Da su sada nekada izasli, bili bi sigurno zapazeni.

      Izbriši
  7. Kako su super slike! Baš baš prekrasne, a i ruževi su lijepi.. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti Mare. Bas se trudim da se popravljam u tom smislu i stalno gledam tutorijale da sto bolje popravim slike, negdje i pokupim pokoju ideju. Nadam se da cu uskoro uzeti 50mm objektiv, da mi slike budu onakve kakve zapravo i zelim.

      Izbriši
  8. Pritiiiii, super su slike a i ruzevi al nemam nijedan zacudo. Izgleda nisam zaludjenik dovoljan :D
    Sve ti stoje! :*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Thank youuuuu.... Ti si zaludenik apotekarskom preparativom, eeee znam te.

      Izbriši
  9. Nemam nijedan ruž iz ove linije. Divno ti stoje ♥

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti. Ako ih nekada ugledas, probaj swatchat, stvarno ima lijepih nijansi. Jeste da su sve one malo klasicnije, ali su vecinom nijanse koje malo kome ne pristaju.

      Izbriši
  10. U zavisnosti od prirodne boje usana varairaboja ruza i zato svakom drugacije boja izgleda. GR ruzevi su veoma dobri i jeftini.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jasno da je tako. Ali nijansa 115 je bas specificna i ima sirok raspon nijansi ovisnosti od osobe do osobe. Ni na meni nije uvijek ista... Odlican je

      Izbriši
  11. Nemam ni jedan ruz iz Vision kolekcije, ali jako me privlace nijanse 109 i 115. Slike su ti stvarno lijepe.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti. Vidim da nisu naisli na siru upotrebu. A stvarno su dobri i ugodni na usnama.

      Izbriši