Najčešće korišteni lakovi




1. Prvo mjesto definitivno zauzima ova predivna 132 nijansa Essence laka. Općenito nisam neki posebni ljubitelj Essence lakova , jer prije svega obećavaju brzo sušenje , što po mome mišljenju nije ni malo brzo. No, kada uzmemo u obzir sav onaj izbor nijansi i boja koje imaju, te samu cijenu laka, rijetko tko da im može odoliti. Trajnost ovog laka je srednja, nije da spadne nakon prvog dana, ali ne ostane ni čitav nakon trećeg dana.  Moram naglasiti da je moje mjerilo trajnosti sljedeće :  do 5 dana odlična, jaka trajnost, do 3 dana srednja, normalna trajnost, manje od 3 dana -loša , slaba trajnost.

(Moja) Njega masne kože lica

U ovom postu opisat ću (moju) njegu masne kože lica. Moram napomenuti da  navedeni proizvodi koji meni odgovaraju sa masnom kožom lica ne znači nužno da će svakome tko ima masnu kožu lica odgovarati. Svačija koža je drugačija, ne reagira jednako na iste proizvode, netko ima manje/ više osjetljivu kožu, tako da zapravo sami morate pronaći ono što najbolje "radi" za vašu kožu lica.

Neki, kao ja,  možda ulažu mnogo u preparativnu kozmetiku ali zbog problema unutar organizma i dalje imaju problema i svakodnevno se bore sa tim. Ne mogu reći da je to normalno, ali u današnje vrijeme je sve više takvih slučajeva. Možemo samo biti zavidne onima koje nemaju nikakvih problema sa licem i nastavit dalje svoju borbu :D 

Moram još reći da ovo nisu proizvodi koji su me riješili masne kože lica ( nit mislim da postoje takvi proizvodi koji djeluju dugoročno, jer je sve unutar organizma i hormona ). Ovi proizvodi samo pomažu da održavam svoju kožu u dobrom stanju, te da spriječe prekomjerno lučenje sebuma. Moja koža lica je cijeli život masna, dakle ne povremeno (kao što je kod nekih slučaj ) , nego konstantno masna , a u ljetnom razdoblju ekstremno masna.

Dakle, ovi proizvodi ne čine da mi koža više ne izlučuje sebum i ne masti se, nego samo pomažu da je to lučenje u manjim količinama.


GELOVI ZA UMIVANJE



Stila - Perfecting foundation stick


Evo mene opet natrag, nakon male pauze od bloga. Danas ću predstaviti proizvod koji koristim u svrhu konturiranja lica.

Dugo sam tražila kremasti proizvod koji bi koristila za konturiranje. Probavala sam s tamnim korektorima iz palete koju sam naručila s ebaya, međutim nije mi bila baš sigurna za korištenje. Najgore mi je to što na tim paletama nije naveden sastav proizvoda, a i previše su tvrde da bi se dale lijepo izblendati.

Kada sam otkrila popust na Jagodici, nisam se puno dvoumila. Brzo sam pronašla par swatcheva na netu i naručila ovu Stila podlogu u stiku, nijansom prilagođena potrebama tamnoputih žena, a meni savršena za konturiranje i kao bronzer.